Poprzednia

ⓘ Rafał Szałajko. Urodził się i wychował w Sanoku, gdzie w 1993 ukończył I Liceum Ogólnokształcącego im. Komisji Edukacji Narodowej. W 1998 ukończył studia na Wyd ..




Rafał Szałajko
                                     

ⓘ Rafał Szałajko

Urodził się i wychował w Sanoku, gdzie w 1993 ukończył I Liceum Ogólnokształcącego im. Komisji Edukacji Narodowej. W 1998 ukończył studia na Wydziale Aktorskim wrocławskiej filii Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej.

Występował we wrocławskim Teatrze Polskim w Operze za trzy grosze 1996 Bertolta Brechta w reż. Macieja Englerta jako Konstabl oraz Historii PRL według Mrożka 1998 Sławomira Mrożka w reż. Jerzego Jarockiego jako chórzysta, Lechu i Zomowiec. W 1998 otrzymał nagrodę prezesa ZASP-u na XVI Festiwalu Szkół Teatralnych w Łodzi za rolę diabła Lucjusza w widowisku Igraszki z diabłem Jana Drdy i jako Benvolio w przedstawieniu Romeo, Julia i inni. Grał w spektaklu K2 Oświadczyny 1997 Antoniego Czechowa w reż. Krzysztofe Kulińskiego, a także Wrocławskiego Teatru Współczesnego: Kosmos 1999 Witolda Gombrowicza w reż. Pawła Miśkiewicza jako Lulo i Pietruszka Igora Strawinskiego w reż. Marcina Jarnuszkiewicza jako bogaty kupiec i bębniarz. W swoim dorobku ma współpracą z krakowskim Teatrem STU i scenami warszawskimi: Teatrem Kamienica i Teatrem Capitol.

                                     

1.1. Filmografia Filmy

  • 2000: To my jako Średni, członek bandy
  • 2017: Ja i mój tata film krótkometrażowy jako lekarz pogotowia
  • 1995: 10 minut etiuda szkolna - obsada aktorska
  • 2019: Kurier jako mężczyzna na Moście Poniatowskiego
  • 2016: Ostatnia rodzina jako pielęgniarz w szpitalu
  • 2018: Autsajder jako więzień fryzjer
  • 1996: The Island on Bird Street jako Żyd w getcie
  • 2019: Miłość Eli etiuda szkolna jako mąż Eli
  • 2005: Solidarność, Solidarność
  • 2003: Żurek jako pracownik smażalni Władysława
  • 2019: Planeta Singli 3 jako dostawca cateringu
                                     

1.2. Filmografia Seriale TV

  • 2015: Singielka jako autor Adam Lewiński odc. 27
  • 2016: O mnie się nie martw jako brat wędkarza odc. 42
  • 2018: Trzecia połowa jako mężczyzna 10 i pół
  • 2017: Druga szansa jako prowadzący warsztaty odc. 4 sezon IV
  • 2019: Za marzenia jako szef hotelu odc. 1 14)
  • 2017: Porady na zdrady jako testowany mężczyzna
  • 2017: Ojciec Mateusz jako Marian Juras odc. 214
  • od 2019: Blondynka jako Maciej Miller od odc. 92
  • 2017: Listy do M. 3 jako sanitariusz
  • 1999: Na dobre i na złe - pacjent odc. 1
  • 2009: Ojciec Mateusz jako gangster odc. 86
  • 2015: Historia Roja jako kapral LWP odc. 1
  • 2019: W rytmie serca jako Adam odc. 56
  • od 2018: Leśniczówka jako Wiesław Kurek, pracownik Karcza
  • 2015: Ojciec Mateusz jako Bogdan Topol odc. 172
  • 2004: Camera Café jako Marek Jabłoński odc. 65_6
  • 2018: Pod powierzchnią jako właściciel pubu 3
  • 2009: Plebania jako dziennikarz odc. 1327-1329, 1397, 1431
  • 1999: Życie jak poker jako chłopak
  • 2018: Barwy szczęścia jako Leon, sponsor Laury 1946, 1958, 1960, 1961
  • 2018: Pitbull. Ostatni pies jako barista
  • 1999: Klan jako bandyta
  • 2015: Powiedz tak! jako wielbiciel aktorki Zofii Adamczyk odc. 12
  • 2006: Niania jako włoski kelner odc.60
  • 2001: Adam i Ewa jako pomocnik administratora Rączki
  • 2018: Korona królów jako Wacław z Balic 89
  • od 2018: Pierwsza miłość jako sierżant Hubert, partner Melki
  • 2019: Diagnoza jako strażnik więzienny
  • 2005: Kryminalni jako Krystian Małecki odc.23
  • 2017: Komisarz Alex jako Kwaśniewicz, prezes związku gołębiarzy odc. 105
  • 2008: Ojciec Mateusz jako II reżyser odc. 9
  • 2016: Strażacy jako kierowca busa odc. 15
  • 2004: Bulionerzy jako finansista bez biletu odc. 5
  • 2016: Belfer jako oficer dyżurny odc. 1, 3

Użytkownicy również szukali:

katarzyna niedźwiedź - szałajko, rafał szałajko domisie, rafał szałajko instagram, rafał szałajko strachowyj, rafał szałajko żona, szałajko jacek moda xxl sklep internetowy, Szaajko, szaajko, Rafa, rafa, Rafa Szaajko, rafa szaajko domisie, rafa szaajko instagram, tomasz basiak, rafa szaajko strachowyj, przemysaw stippa, niedwied, rafa szaajko ona, ona, instagram, tomasz, basiak, strachowyj, przemysaw, stippa, jacek, moda, sklep, internetowy, domisie, katarzyna, katarzyna niedwied - szaajko, szaajko jacek moda xxl sklep internetowy, rafał szałajko, ludzie kultury związani z sanokiem. rafał szałajko,

...

Wielojęzycznym słowniku

Tłumaczenie

Przemysław stippa.

Rafał Szałajko: Osoby: Encyklopedia teatru polskiego. Rafał Szałajko, aktor teatralny, filmowy i telewizyjny, absolwent PWST we Wrocławiu. Tomasz Urbanek DDTVN East News. Radość codzienności. Katarzyna niedźwiedź - szałajko. Kto jest kim czyli co biega … spektakl w JDK w Jaśle czytaj z PIK. Rafał Szałajko. Ukończył studia na Państwowej Wyższej Szkole Teatralnej w Krakowie z filią we Wrocławiu. Otrzymał nagrodę prezesa Związku Artystów Scen​.


Rafał szałajko żona.

Plik:Rafał Szał – pedia, wolna encyklopedia. Katarzyna niedźwiedź Szałajko. Rafał Szałajko KATARZYNA NIEDŹWIEDŹ ​SZAŁAJKO @TYLKOJEDNA RAFAŁ SZAŁAJKO @RAFAL SZALAJKO. Rafał szałajko strachowyj. Rafał Szałajko abewu. Sierżant Towers: Piotr Miazga Rafał Szałajko Wielebny Humphrey: Maciej Damięcki Piotr Zelt Niemiec: Wojtek Majchrzak Piotr Zelt. Pogrubione nazwiska​.


Szałajko jacek moda xxl sklep internetowy.

Rafał Szałajko – Warszawa i Mazowsze – najnowsze wiadomości w. Rafał Szałajko ur. 15 maja 1974 w Sanoku – polski aktor teatralny i filmowy. pedia. Rafał Szałajko w programie TV. 9:35. dziś, 23 grudnia. TVP 1, zdjęcie. Rafał szałajko instagram. 21.02.2020 – Rafał Szałajko TVP VoD. Dziewczynka przyszła na świat w trakcie pandemii koronawirusa. Aktor Rafał Szałajko pokazał fanom poruszające zdjęcie. W szpitalu właśnie.





Rafał Szałajko enog.pl.

Katarzyna Niedźwiedź Szałajko i Rafał Szałajko opowiedzieli o tym, jak wygląda nauka zdalna w wielodzietnej rodzinie. – Tęsknią za. Co Biega?, Bilety na: Teatr, Warszawa. Obsada: Paulina Holtz, Joanna Opozda Agata Załęcka, Anna Powierza, Arkadiusz Janiczek Rafał Szałajko, Piotr Ligienza, Jacek Rozenek, Piotr Skarga ​Emilian.


Rodzina to drużyna Konferencja Live.

Stopklatka film, telewizja, seriale, kino, program tv, repertuar kin, box office, newsy. Rafał Szałajko seriale, filmy i programy TV w telewizji emisje w TV. Teatralny wieczór z Rafałem Szałajko TO jest TO! Aktor, pochodzący z Sanoka, znany szerokiej widowni z seriali Leśniczówka. SPA, czyli Salon Ponętnych Alternatyw Kieleckie Centrum Kultury. Rękodzieło artystyczne ✦ Evviva Larte Rafał Szałajko Warszawa, ul. Lucerny ​woj. mazowieckie Panorama Firm. Rafał Szałajko o nauce zdalnej w wielodzietnej rodzinie w dobie. Rafał Szałajko strona aktora. 1956 osób lubi to 146 osób mówi o tym. Aktor, urodzony 15 MAJA 1974r. w Sanoku w 1998r. ukończył wydział aktorski PWST. W niedzielę częstochowska publiczność dowie się co biega?. Aktor. Sprawdź gdzie aktualnie występuje. Informacje, spektakle, galeria zdjęć i video.


Teatralny wieczór z Rafałem Szałajko TO jest TO! Tygodnik Sanocki.

Baśniowa tęcza Katarzyna Pakosińska, Rafał Królikowski, Tomasz Gęsikowski, Beata Wyrąbkiewicz, Justyna Sieńczyłło, Rafał Szałajko, Emilian Kamiński,. Rafał Szałajko Program TV. Przejdź do menu głównego Przejdź do treści Przejdź do wyboru wielkości czcionki Przejdź do mapy strony Przejdź do osób Przejdź do wiadomości.


Beksiński Banach Wywiad, którego nie będzie. Niezwykły spektakl.

Rafał Szałajko. Aktor teatralny, filmowy i telewizyjny. Absolwent Wydziału Aktorskiego Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej we Wrocławiu. Nagrodzony na. R&B Usługi Remontowo Budowlane Rafał Szałajko Dane. Profil firmy EVVIVA LARTE RAFAŁ SZAŁAJKO na. Sprawdź jej adres i opinie o niej oraz dane rejestrowe i sprawozdania finansowe firmy. Dowiedz. MIŁOŚĆ ELI. FRAGMENTY PISF. Studio Kultura rozmowy Rafał Szałajko. Studio Kultura rozmowy. magazyn kulturalny 15 min. Rozmowy z zaproszonymi do studia ciekawymi gośćmi.


Rafał Szałajko.

Rafał Szałajko profil osoby w bazie. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości, ciekawostki. Rafał Szałajko Teatr Capitol Warszawa. Rafał Szałajko. Polski aktor teatralny i filmowy. URODZONY: 15 maj 1974, Sanok​. Filmografia. AKTOR. AKTOR 4. 2016. Porady na zdrady. 2005. Solidarność. Evviva Larte Rafał Szałajko, Artystyczne pracownie Wyszukiwarka. Marek Kaliszuk, Olga Bończyk, Michał Rolnicki, Katarzyna Ptasińska, Maciej Damięcki, Tomasz Gęsikowski, Piotr Miazga i Rafał Szałajko. Partnerami. Osoby Rafał Szałajko Kulturalna Warszawa. 27 38 Wszystkie Rafał Szałajko Foto: Wojciech Kusiński PR. Iwona Bielska i Agata Kulesza Magdalena Boczarska i Mikołaj Grabowski Krzysztof Wieszczek,. Opinie Evviva Larte Rafał Szałajko Warszawa. Biografia życiorys Rafał Szałajko. Zobacz ścieżkę kariery filmy, spektakle.


Rafał Szałajko Galeria Dwójka po.

PORAOBIADOWA 83: Rafał Szałajko. hd2160. hd1440. highres. hd1080. hd720​. large. medium. small. tiny. 2. 1.5. 1.25. normal. 0.5. 0.25. no source. no source. Wspominamy Długi weekend z Beksińskim. Scenografia i kostiumy: Andrzej Lewczuk. OBSADA. Paulina Holtz. Agata Załęcka. Anna Powierza. Arkadiusz Janiczek Rafał Szałajko. Piotr Ligienza. Małżeństwo jest super! Kasia i Rafał Szałajko Powołani do. Rafał Szałajko Data urodzenia 1974 05 15, Sanok, Polska.





Spektakl spa czyli salon ponętnych alternatyw Centrum Kultury i.

Tylko spoiwem musi być miłość… wieczna…Wtedy tej skały nic nie ruszy. Zapraszamy na rozmowę z Kasią i Rafałem Szałajko. Jak długo. Rafał Szałajko strona aktora Strona główna Facebook. Wydarzenia. Teatr – Wywiad, którego nie będzie w roli Zdzisława Beksińskiego – Rafał Szałajko dziedziniec Wspominamy Długi weekend z Beksińskim.


Miłość Eli. Fragmenty WRiTV.

Z pedii, wolnej encyklopedii Przejdź do nawigacji Przejdź do wyszukiwania. Rafał Szałajko ur. 15 maja 1974 w Sanoku – polski aktor teatralny i filmowy. CO BIEGA? PREMIERA ŁÓDZKA! Teatr Muzyczny w Łodzi. Chcesz zobaczyć swoich ulubionych aktorów w teatrze? Sprawdź w jakich spektaklach aktualnie występuje Rafał Szałajko. Kup tanie bilety od 15 PLN. Baśniowa tęcza Katarzyna Pakosińska Muzyka, mp3 Sklep. Wojciech Majchrzak zamiennie Piotr Zelt, Marcin Troński zamiennie Tomasz Gęsikowski oraz Piotr Miazga zamiennie Rafał Szałajko.


Evviva Larte Rafał Szałajko Warszawa Pracownie artystyczne.

Baza filmu polskiego. Rafał Szałajko Folia Soundstudio. Rafał Szałajko. Rafał Szałajko – demo reklamowe. Odtwarzacz muzyki. http: ​ wp content uploads 2014 05 szalajko rafal 3. Czytanie przed spaniem, czyli cała Polska czyta dzieciom EVIO. Fundacja Beksiśnki Zdzislaw Beksinski Wilki czyta Rafał Szałajko. Follow. Fundacja Beksiński Zdzisław Beksiński Śnieg czyta Adam Biedrzycki. Share.


...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →